woensdag 9 maart 2011

leiderschapretraite

Retraite voor leidinggevenden:

Vorig jaar hebben we een pilot uitgevoerd van een nieuwe retraite bij De Spil, de leiderschapsretraite. dat is een prachtige retraite geworden waar de meerwaarde van ons geloof en werkwijze tot uiting komt in de wijze waarop je als Christen leiding geeft. We hebben 'het product'geƫvalueerd, aangescherpt en bieden het nu opnieuw aan. Van 14 april 18.00 uur tot zaterdag 16 april 16.00 uur vindt de retraite in De Spil plaats. Zie voor meer informatie op de site: http://www.retraitecentrum.nl/ en klik door naar programma.

Paypal en Ideal: Al surfend kan men, via onze site, plotseling een enorme behoefte krijgen om een gift aan De Spil over te maken. Dat is nu technisch allemaal mogelijk. We hopen dat dit vernuft onze kas goed zal doen.

Wat ook leuk is, is dat er deze week een groepe vrouwen waren die hun mannen en kinderen hadden thuis gelaten. Samen hadden we een dag van kennismaken  met elkaars sirituele weg, een wandeling in het prachtige gebied bij Den Donck en een studie en oefening over de Lectio Divina. Dat is een wijze van meditatie die bijbelllezen, bezinning en gebed met elkaar verbindt. De vrouwen gingen 'verlicht'weer henen.

Sam: mijn vrouwen is een engel.
Moos: O, die van mij leeft nog.

Victor van Heusden